Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Nuntio Articles

Cevora. Leer bij. Ga vooruit.

Cevora is het opleidingscentrum voor de 55.000 bedrijven van het APCB (Aanvullend Paritair Comité voor Bedienden) of Paritair Comité 200. Met hun vaste bijdragen leidt Cevora jaarlijks meer dan 100.000 bedienden op, tijdens klassikale en e-learningopleidingen en op de Cevora-events.

  • Waarover: 23 thema's
  • Missie: Vaardigheden en kennis van alle bedienden versterken
  • Aantal werknemers: 85
  • Opgericht: 1990

Cevora, dat is niet alleen opleiding maar ook:

Premies voor bedrijven
Cevora geeft premies aan bedrijven die opleidingen organiseren buiten het aanbod van Cevora.
Dankzij formstimul krijgen bedrijven uit het paritair comité 200 10% korting op hun opleidingsfactuur bij de deelnemende opleidingscentra.

Premies voor bedienden
Volgen bedienden op eigen kosten een opleiding buiten hun werkuren? Dan krijgen ze van Cevora een deel van hun inschrijvings- en examenkosten terugbetaald.

Tools voor HR & studies
Cevora heeft ook een eigen studiedienst die handige tools ontwikkelt voor HR-verantwoordelijken. Daarnaast schrijven ze ook studies over de sector en de verschillende beroepen. 

Outplacement
Cevora neemt alle wettelijke verplichtingen over. En leidt de ontslagen werknemer(s) gratis op naar een nieuwe job.

Hulp bij aanwervingen
Jobber by Cevora organiseert gratis opleidingen voor werkzoekenden. Inclusief een onbezoldigde stage. Bedrijven uit paritair comité 200 kunnen onze stagiairs inzetten in hun bedrijf. En hen nadien aanwerven. 

Jobber by Cevora maakt je klaar voor de job

Jobber by Cevora biedt gratis voltijdse opleidingen aan werkzoekenden. Op enkele maanden stomen zij zich klaar voor een specifieke functie, inclusief stage en sollicitatietraining.

Onze leernieuws in uw mailbox

Schrijf u in.

Onze sociale media

Contactpersoon

Hanne Janssens
Verantwoordelijke Communicatie
hanne.janssens[at]cevora.be
09 292 10 41


Nuntio Articles

Logo's

 

Downloads

Nuntio Articles

Asset 1