Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Nuntio Articles

Incompany - Between companies

Incompany: opleiding in uw bedrijf

Als u niet naar Cevora komt, komt Cevora naar u.

Verlies geen tijd en geld. Hebt u acht collega’s (of meer) die dezelfde opleidingen willen volgen? Kies dan voor een opleiding in uw bedrijf. Maak meteen de link met uw dagelijks werk. Wij betalen de lesgever en het lesmateriaal. En uw medewerkers? Die hoeven zich niet extra te verplaatsen.

Overweeg ook:


Opgelet: om van deze dienst gebruik te maken moet u een geregistreerd opleidingsplan hebben binnen het kader van de sectorale cao. Meer informatie vindt u op www.sfonds200.be

Meer informatie?

Tel: 0800 59 222
E-mail: incompany[at]cevora.be


Between companies: verenigde krachten tussen kmo's

Hebt u minder dan acht werknemers die geïnteresseerd zijn in dezelfde opleiding? Maar wilt u toch graag een opleiding in uw eigen bedrijf organiseren?

Dat kan. Behoort uw onderneming tot een bedrijvenzone? Vraag dan eens een rond. Doen uw 'buren' ook graag mee aan de opleiding? Verzamel minstens acht deelnemers (uit PC200) voor dezelfde opleiding. Dan komt Cevora naar u toe. We spreken samen een datum af die voor iedereen past. De kosten voor de docent en het lesmateriaal? Die zijn voor onze rekening.


Asset 1